Space holder

Kristina Westerlund

Yogalärare och Självledarskaps Coach

Kristina är här för att guida dig på din resa mot inre styrka, självkärlek och djupare självinsikt.

Som certifierad yogalärare med utbildning inom HormonyYoga (200h), Sensual Yoga & Somatic Healing erbjuder hon yogaklasser, workshops och coachning som hjälper dig att hitta hem till dig själv – till den fantastiska kraft som alltid finns inom dig.

Kristina har under längre tid studerat programet Thinking Into Results, som är ett Mindset- och Självledarskaps program och hon jobbar nu nära Money-Mindset coachen Palwasha Feizi. 

I klasserna kombinerar hon fysiska och energimässiga tekniker för att skapa en helhetsupplevelse. Du får verktyg för att bli mer närvarande i din kropp, frigöra djupt rotade spänningar och stärka kontakten med ditt inre. Här får du utforska din kropp och sinne på ett sätt som öppnar upp för ökad självkärlek och acceptans.

Hon tror starkt på att vi alla bär en unik kraft och potential inom oss – en potential som kan väckas och förstärkas genom medvetet arbete och närvaro. I klasser och workshops fokuserar vi på att lyssna inåt och att leda oss själva med kärlek. 

Om du längtar efter en djupare kontakt med dig själv och en upplevelse av närvaro så är du varmt välkommen att delta i hennes klasser, workshops och coachningssessioner.